Alexander Nygaard (@alexanderasteroid)

Svar (1)

Hej, Interessant tråd og fantastiske forklaringer fra Tobias, Tine og Nanna! Tørhed i mousserende vine som champagne kan være lidt vanskelig at forstå, men i praksis gør det en stor forskel. Brut refererer i det væsentlige til sukkerindholdet i champagnen og det kan ændre hele smagsoplevelsen. Jeg plejede altid at gå efter de sødligere typer champagner, men efter at have oplevet en Brut på en ferie i Frankrig, skiftede jeg helt smag. Denne tørhed tillader andre nuancer at træde frem og danne en mere kompleks smagsoplevelse. Det er noget, man skal prøve selv for virkelig at forstå. Så mit råd vil være at smage både en Brut og en ikke-Brut champagne før jeres nytårsaften. Så kan du selv finde ud af, hvilken du bedst kan lide. Held og lykke med champagnekøbet! Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt