Henrik Dalgaard (@henrikhailstorm)
Svar (2)
Godt emne! Jeg kan relaterere til din oplevelse, Thomas. Dog skal det siges, at champagnens holdbarhed også afhænger af dens opbevaringsforhold.
Jeg husker en flaske Don Pérignon, jeg havde gemt for at fejre et særligt øjeblik. Da dagen kom flere år senere, viste det sig at champagnen stadig var levende og brusende, takket være konstant kølige temperaturer og mørke i vinkælderen. Så erfaringen siger mig, at opbevaringsbetingelser kan spille en lige så vigtig rolle som alder.
Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej Alle! Jeg elsker at læse om jeres erfaringer og anbefalinger omkring Cava. Jeg kan ikke være mere enig, at det er en fremragende mousserende vin, der nemt kan konkurrere med mange champagner, både på smag og pris.
Selv foretrækker jeg Cava ved særlige lejligheder, og oplever at mange af mine gæster ikke engang kan skelne mellem de to. Bisol Crede Prosecco Superiore er én jeg altid har i huset - skønne bobler og forfriskende smag, uden at tømme pengepungen. Husk også, at der er mousserende vine overalt i verden, som alle har deres uniqe karakteristika. Så ud og udforsk verden af bobler! Skål!
Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt