Jonas Mortensen (@jomoto95)
Svar (2)
Et kort input: Jeg prøvede engang en 'champagne' til en fest, som viste sig at være en spansk Cava! Selvom den var velsmagende, er det vigtigt at huske, som Tobias nævner, at ægte champagne kun er fra Champagne-regionen. Det var en god lektie i, hvorfor betegnelserne er så vigtige for at beskytte kvalitet og oprindelse.
Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Intriganten emnediskussion, alle sammen! Jeg har altid været en stor fan af champagne, særligt til nytår og andre festlige lejligheder. Jeg må indrømme, at jeg ikke har bemærket, at champagnen påvirker mig hurtigere, men det er helt sikkert noget, jeg vil tage højde for fremover.
Det er interessant det, Magnus pointerer omkring de fløjteformede champagne-glas og alkoholens fordampning. Næste gang jeg tager en tår champagne, vil jeg måske være lidt mere opmærksom på boblerne og sukkerindholdet, som Henrik nævnte - ekstremt fascinerende! Desuden tror jeg fuldt og fast på Isabels pointe om, at stemningen og situationen også kan være en stor faktor i hastigheden af beruselse. Det er sandelig nogle faktorer, jeg vil tage med mig videre i min champagne-nydelse!
Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt