Kenneth Bundgaard (@kennethcomet)
Svar (2)
Hej alle,
Interessant tråd! Jeg vil blot tilføje min erfaring til mixet. Jeg har selv prøvet med både fryseren og champagneskøleren, og jeg kan helt klart støtte Caroline i at champagneskøleren er en gamechanger. Den holder champagnen perfekt kold, og man behøver ikke at bekymre sig om at få vinen for kold eller endnu værre, at glemme det i fryseren og forårsage en fryser fuld af champagne. Nemt, bekvemt og uden risiko for eksploderende flasker! Så for dem, der har pladsen og budgettet, anbefaler jeg helt sikkert en champagneskøler.
På den anden side, hvis man er hurtig til at drikke flasken, fungerer frysertricket også fint - men husk absolut den alarm!
Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt
Det er virkelig interessant at høre om jeres forskellige erfaringer med opbevaring af åbnet vin. Jeg vil særligt takke Tobias for det tip med Coravin, det vil jeg seriøst overveje.
Selv har jeg en lille anekdote om opbevaring af dessertvin. Jeg er stor fan af sød vin til dessert, men disse flasker er ofte mindre end almindelige vine, og drikker man ikke det hele på en gang, har jeg erfaret, at de har en tendens til at holde sig ret godt i køleskabet, selv i op mod en uge. Dog vil jeg stadig råde til at drikke det inden for et par dage, da smagen afgjort er bedst inden for de første dage efter åbning. Men generelt vil jeg mene, at søde vine holder sig en kende bedre end både mousserende, røde og hvide vine, når først de er åbnet. Det kunne være spændende at høre, om andre har haft samme oplevelser med søde/dessertvine.
Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt