Maja Johannsen (@majamarvel)
Svar (1)
Jeg har også et lille råd at tilføje til dette emne om køling af champagne. I mit hjem bruger vi ofte en vin- eller champagnedisk til at sikre den rigtige temperatur. Den er super effektiv og meget praktisk, hvis du gerne vil have dine bobler serveret kold og frisk. Envin- eller champagnedisk er en genbrugelig, fleksibel disk, som du opbevarer i fryseren. Når du skal bruge den, tager du den bare ud og lægger den om bunden af flasken.
Men husk det allervigtigste i denne process: Ryst aldrig din flaske champagne. Dette vil nærmest sikre at champagne sprøjter ud over det hele, når du åbner den. Og så spilder man jo de dyrebare dråber... Og her kan man så passende citere Lily Bollinger: 'Jeg drikker champagne, når jeg er glad og når jeg er trist. Nogle gange drikker jeg den, når jeg er alene. Er jeg selskabelig, betragter jeg den som obligatorisk. Jeg nipper til den, hvis jeg ikke er sulten og drikker den, når jeg er. Ellers rører jeg den ikke - medmindre jeg er tørstig.' God fornøjelse!
Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt