Mathias Svendsen (@mathiasmystique)

Svar (1)

Hejsa, Interessant diskussion I har her! Jeg er ikke decideret vinelsker, men jeg har uden tvivl noteret mig forskellen i pris mellem mousserende vine og champagne. Jeg har altid fundet det en anelse sjovt, at cava og prosecco ofte ses som 'billige alternativer' til champagne, når det i virkeligheden er to vigtige og respekterede vine i Spanien og Italien. De har deres egen historie, terroir og kvaliteter, som også fortjener anerkendelse. På den anden side forstår jeg godt, hvorfor champagne har den status, den har. Jeg havde en gang privilegiet af at deltage i en fremvisning af en champagnekælder. Jeg blev dybfascineret af de strenge regler, der knytter sig til hvert aspekt af champagneproduktionen. Alt dette, kombineret med faktummet af den begrænsede produktion, giver forståelse for prisen. Generelt tror jeg, at nøglen til at værdsætte disse pricy bobler ligger i forståelse for det håndværk, der er involveret i dets produktion. Men for nu vil jeg nok fortsætte med at nyde min cava – i hvert fald indtil jeg vinder i lotto :-D Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt