Nikolaj Lund (@nikolajnightowl)

Svar (2)

Hej, interessant diskussion! Jeg har faktisk også styr på at skelne Brut fra andre champagner. Ligesom flere af jer, opdagede jeg forskellen ved selv at smage forskellige typer. Et lille tip: I industry snakker mange om, at det handler om balance. For eksempel kan en Brut champagne, på trods af dens lave sukkerniveau, stadig føles sød, hvis dens frugt smag er stærk. Ligeledes kan en sødere champagne føles tør, hvis dens syre er høj. Så prøv forskellige brut champagner og lad være med at lade dig narre af mærkerne. Slutteligt vil jeg tilføje, at en god Brut champagne altid gør en aften mere speciel, så Tine, Nanna og Alexander, jeg er helt enig i jeres pointe om, at Brut champagne er den bedste. Godt nytår til jer alle! Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej, interessant diskussion! Jeg har faktisk også styr på at skelne Brut fra andre champagner. Ligesom flere af jer, opdagede jeg forskellen ved selv at smage forskellige typer. Et lille tip: I industry snakker mange om, at det handler om balance. For eksempel kan en Brut champagne, på trods af dens lave sukkerniveau, stadig føles sød, hvis dens frugt smag er stærk. Ligeledes kan en sødere champagne føles tør, hvis dens syre er høj. Så prøv forskellige brut champagner og lad være med at lade dig narre af mærkerne. Slutteligt vil jeg tilføje, at en god Brut champagne altid gør en aften mere speciel, så Tine, Nanna og Alexander, jeg er helt enig i jeres pointe om, at Brut champagne er den bedste. Godt nytår til jer alle! Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt