Sebastian Krog (@sebkrocodile)

Svar (2)

Hej alle, Fascinerende emne! Mit eget lille tip fra erfaring er at skænke glassene en lille smule under halvt fulde, hvordan man gør når man er til smagninger eller i vinbarer. Det har hjulpet mig med at få lidt flere glas ud af en flaske, uden at compromise smagsoplevelsen - tværtimod. Hvis man hælder mindre i glasset, får vinen/pladsen til at ånde hvilket kan fremhæve smagen. Det er en god måde at udvide antal glas per flaske på uden at virke nærig. Det kræver dog det rette publikum, nogle gæster kan måske føle sig snydt, hvis glasset ikke er fyldt op. Oliver, jeg er helt enig med dig omkring temperaturens betydning - det er virkelig undervurderet! Skål og god weekend! Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, Fascinerende emne! Mit eget lille tip fra erfaring er at skænke glassene en lille smule under halvt fulde, hvordan man gør når man er til smagninger eller i vinbarer. Det har hjulpet mig med at få lidt flere glas ud af en flaske, uden at compromise smagsoplevelsen - tværtimod. Hvis man hælder mindre i glasset, får vinen/pladsen til at ånde hvilket kan fremhæve smagen. Det er en god måde at udvide antal glas per flaske på uden at virke nærig. Det kræver dog det rette publikum, nogle gæster kan måske føle sig snydt, hvis glasset ikke er fyldt op. Oliver, jeg er helt enig med dig omkring temperaturens betydning - det er virkelig undervurderet! Skål og god weekend! Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt