Sidsel Ottosen (@sidselsolar)
Svar (4)
Helt enig med Tobias her - Moët er virkelig en fryd for ganen. Jeg husker min første oplevelse med Moët på en fremragende aften ude i byen. Smagen var kompleks, men overraskende let at drikke, blomstrende, frisk, raffineret og elegant. Jeg elskede virkelig dens livlige og frodige smag.
Men husk dog, der er utallige andre fantastiske champagner udover Moët. Det handler meget om personlig smag. Nogle kan trække mere mod de mere ekstravagante champagner, mens andre måske foretrækker en mere underspillet, men alligevel luksuriøs champagne. I sidste ende, er det naturligvis om at nyde oplevelsen!
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Helt enig med Tobias her - Moët er virkelig en fryd for ganen. Jeg husker min første oplevelse med Moët på en fremragende aften ude i byen. Smagen var kompleks, men overraskende let at drikke, blomstrende, frisk, raffineret og elegant. Jeg elskede virkelig dens livlige og frodige smag.
Men husk dog, der er utallige andre fantastiske champagner udover Moët. Det handler meget om personlig smag. Nogle kan trække mere mod de mere ekstravagante champagner, mens andre måske foretrækker en mere underspillet, men alligevel luksuriøs champagne. I sidste ende, er det naturligvis om at nyde oplevelsen!
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle,
Fascinerende at se hvordan vi allesammen har forskellige præferencer og oplevelser, når det kommer til et emne så specifikt som champagneglas. Jeg har for nylig været igennem samme proces, da jeg var ved at købe et nyt sæt champagneglas til min restaurant, og her skal man jo både tage hensyn til størrelse, design og budget.
Til evt. professionel servering af champagne fandt jeg ud af, at den generelle standard er glasser, der kan rumme omkring 150-200 ml. Dette giver plads til en passende serveringsmængde, samtidig med at det forhindrer spild, ligesom Agnes nævnte. Tobias' pointe om at én flaske champagne rækker til omkring 7 glas, er jeg fuldstændig enig i. Dette er også noget, der bør tages i betragtning, især hvis man planlægger en større fest eller begivenhed. God jagt til dig!
Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle,
Fascinerende at se hvordan vi allesammen har forskellige præferencer og oplevelser, når det kommer til et emne så specifikt som champagneglas. Jeg har for nylig været igennem samme proces, da jeg var ved at købe et nyt sæt champagneglas til min restaurant, og her skal man jo både tage hensyn til størrelse, design og budget.
Til evt. professionel servering af champagne fandt jeg ud af, at den generelle standard er glasser, der kan rumme omkring 150-200 ml. Dette giver plads til en passende serveringsmængde, samtidig med at det forhindrer spild, ligesom Agnes nævnte. Tobias' pointe om at én flaske champagne rækker til omkring 7 glas, er jeg fuldstændig enig i. Dette er også noget, der bør tages i betragtning, især hvis man planlægger en større fest eller begivenhed. God jagt til dig!
Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt