Simon Bjerg (@simonsavant)

Svar (4)

Hej alle, Jeg har haft en sjov oplevelse, der relaterer sig til denne diskussion. Under en familiefest besluttede vi at fejre dagen med en flaske champagne. Som regel går vi med Tobias' estimat og regner med, at der er omkring 7 glas i en flaske. Men denne gang var min onkel fast besluttet på, at han kunne få 10 glas ud af vores flaske! Lad os bare sige, at de sidste par 'glas' var mere skum end champagne. God weekend til jer alle og husk at nyde jeres champagne med måde! Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, Jeg har haft en sjov oplevelse, der relaterer sig til denne diskussion. Under en familiefest besluttede vi at fejre dagen med en flaske champagne. Som regel går vi med Tobias' estimat og regner med, at der er omkring 7 glas i en flaske. Men denne gang var min onkel fast besluttet på, at han kunne få 10 glas ud af vores flaske! Lad os bare sige, at de sidste par 'glas' var mere skum end champagne. God weekend til jer alle og husk at nyde jeres champagne med måde! Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt
Fantastisk chat! Jeg er virkelig overrasket over, hvor meget jeg har lært om champagne gennem denne tråd. Jeg vidste ikke, at der var så mange variabler involveret i fremstillingen af champagne, bl.a. de forskellige druesorter og hvor nøje reguleret det er. Især Tobias' forklaring om Bland de Noir og Blanc de Blanc var oplysende. Jeg var i Reims, en by i Champagne-regionen for nogle år siden, og smagte en række forskellige champagner. Dengang vidste jeg ikke nok til at sætte pris på forskellene. Men nu, takket være denne tråd, er jeg ivrig efter at prøve nogle nye champagner med denne nye viden. Skål for jer alle og til de delte oplevelser med champagne. Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Fantastisk chat! Jeg er virkelig overrasket over, hvor meget jeg har lært om champagne gennem denne tråd. Jeg vidste ikke, at der var så mange variabler involveret i fremstillingen af champagne, bl.a. de forskellige druesorter og hvor nøje reguleret det er. Især Tobias' forklaring om Bland de Noir og Blanc de Blanc var oplysende. Jeg var i Reims, en by i Champagne-regionen for nogle år siden, og smagte en række forskellige champagner. Dengang vidste jeg ikke nok til at sætte pris på forskellene. Men nu, takket være denne tråd, er jeg ivrig efter at prøve nogle nye champagner med denne nye viden. Skål for jer alle og til de delte oplevelser med champagne. Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt