Trine Hammer (@trinetransformer)

Svar (2)

Jeg er helt enig med Tobias, Jeppe, og Pia angående brut. Jeg har altid haft en forkærlighed for brut champagne, måske pga. dens tørhed og kompleksitet, som jeg finder både udfordrende og givende at sippe til. Det er og forbliver min go-to champagne til begivenheder og specielle begivenheder. En god oplevelse jeg havde med brut var til en nytårsaften for et par år siden. Vi blev serveret en 'extra brut' sammen med en let kyllingeret. Smagen af champagne komplementerede retten perfekt og gav aftenen en ekstra glød. Siden da har jeg haft stor respekt for, hvor meget mad og vin kan komplementere hinanden, især når vinvalget er brut champagne. Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Undskyld for den sene ankomst til samtalen, men jeg må sige, at jeg fandt alle jeres kommentarer meget lærerige. Jeg har altid været en stor tilhænger af champagne i specielle øjeblikke, men har indrømmet aldrig fordybet mig i det videnskabelige aspekt bag dets produktion. Ligesom Sara, har jeg også haft en oplevelse med rosé champagne, men min kommer fra en vingård i Côte des Blancs. Der skabte vingårdens ejer en dekadent rosé champagne ved at blande sin mousserende vin med lille smule rødvin. Det var virkelig en unik oplevelse. Selvfølgelig er alkoholprocenterne i en flaske champagne, som Camilla har påpeget, ikke det væsentligste. Det er værdsættelsen af det håndværk, der er indgået i dets produktion. Tak for at have oplyst mig yderligere om denne fantastiske drink, jeg kan kun se frem til den næste gang jeg skal nyde et glas med ny forståelse og værdsættelse! Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt