Anna Christensen (@annarchy)
Svar (2)
Hej alle sammen,
Jeg har fulgt denne tråd med interesse, da jeg er stor fan af champagne. Jeg vil gerne tillade mig at byde ind med min egen metode. Jeg bruger altid en champagnestopstik til at vride proppen af. Det gør det nemt at holde styr på proppen og minimerer risikoen for spray omkring. Derudover putter jeg som Caroline også altid min champagne i køleskabet før servering for at sikre en god smagsoplevelse og for at undgå at champagnen skummer over. Det er interessant at høre jeres egne metoder og erfaringer. Tak for gode råd og tip. Skål for det!
Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle sammen,
Jeg har fulgt denne tråd med interesse, da jeg er stor fan af champagne. Jeg vil gerne tillade mig at byde ind med min egen metode. Jeg bruger altid en champagnestopstik til at vride proppen af. Det gør det nemt at holde styr på proppen og minimerer risikoen for spray omkring. Derudover putter jeg som Caroline også altid min champagne i køleskabet før servering for at sikre en god smagsoplevelse og for at undgå at champagnen skummer over. Det er interessant at høre jeres egne metoder og erfaringer. Tak for gode råd og tip. Skål for det!
Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt