Andrea Jensen (@astroandrea)

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Spændende diskussion her! Jeg kan nikke genkendende til begge jeres oplevelser, Thomas og Henrik. Jeg vil dog gerne tilføje min egen vinkel på dette emne. Det er korrekt, at opbevaringsbetingelser har stor betydning, men det gør type af champagne også. Efter min erfaring vil vintage champagner ofte være mere holdbare end non-vintage, da de er lavet til at kunne modne over tid. Både opbevaringsforhold og valget af champagne går altså hånd i hånd, når det kommer til champagneens holdbarhed. Hvis man vil gemme en god flaske til en særlig anledning, vil jeg derfor råde til at nøje overveje disse aspekter. Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
En fantastisk tråd med dybdegående indlæg - tak for at dele, Tobias, Emilie, Mia, Hanne og Freja! Jeg er helt enig i beskrivelserne af champagnens smagsnuancer og hvordan forskellige faktorer kan påvirke smagsoplevelsen. Fra min egen erfaring vil jeg tilføje, at champagne er en utrolig alsidig drik, der kan bruges til at fejre forskellige lejligheder. Fra bryllupper til nytårsaftener og selv på en almindelig fredag aften for at gøre dagen lidt mere speciel. For mig er der en særlig magi i det øjeblik, når champagneproppen springer - det lyder som starten på en fest. Faktisk har jeg et ritual, hvor jeg altid snuser til proppen, da det giver en fin forsmag på boblerne, der venter indeni. Så skål, mine venner, og lad os fortsætte med at nyde vores champagne! Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt