Erik Nørgaard (@erikenergizer)
Svar (2)
Hej alle,
Jeg er ny her på forummet, men jeg er helt enig i alle jeres gode idéer og erfaringer med at bruge champagne i madlavning. Jeg vil også tilføje, at jeg for nylig har haft succes med at bruge champagne i bagværk. Jeg lavede en champagne cupcake med en let og luftig champagnecreme. Det tilføjede en interessant sprød og sofistikeret smag til cupcakesne, som blev en enorm hit på min sidste sammenkomst. Tilsæt et lille drys af glimmer eller guldstøv, og du vil have en ekstravagant og lækker dessert ideel til en festlig lejlighed. Og jeg er helt enig, Peter og Johanne, vin du selv ville nyde at drikke gør en stor forskel, når du tilbereder mad med den. Skål for nogle fantastiske gourmetoplevelser med champagne!
Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt
Interessante inputs fra jer begge, Tobias og Anne.
Jeg vil bare lige supplere med en sjov lille anekdote. Da jeg for nogle år siden fejrede nytår i København med nogle venner, insisterede en af dem på at åbne champagnen ved hjælp af en teknik kaldet 'champagnesabel'. Det går ud på at bruge en sabel (eller, i vores tilfælde, en ufarligt sløv køkkenkniv) til at skære korken af flasken. Det kræver lidt øvelse og er måske ikke helt uden risiko, men det var bestemt en sjov og anderledes måde at åbne en flaske champagne på! Til trods for vores folkelige implementering af teknikken, så fik det os alle til at føle os lidt mere forbundet med den historie og tradition, der følger med en flaske champagne.
Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt