Frederikke Holm (@frederikkefable)

Svar (2)

Hej alle. Jeg er imponeret over de mange gode råd, og Daniel og Tobias, jeg vil helt sikkert bruge jeres tip om isbade-metoden og det med den (farlige!) fryser. Men jeg vil også give mit eget lille bidrag, baseret på en gammel tradition i min familie. Til store begivenheder bruger vi altid noget der hedder en 'champagnekanon'. Det er en slags køler, hvor champagnen bliver skudt ud af en kanonformet beholder og ned i isen. Det lyder måske lidt fjollet, men det er faktisk ret effektivt. Det fungerer lidt på samme måde som isbade-metoden, men med den ekstra bonus, at det nærmest bliver en del af festen. Hele processen tager omkring 45 minutter til en time. Men husk, som Maja også påpegede, at ryst aldrig flasken! Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle. Jeg er imponeret over de mange gode råd, og Daniel og Tobias, jeg vil helt sikkert bruge jeres tip om isbade-metoden og det med den (farlige!) fryser. Men jeg vil også give mit eget lille bidrag, baseret på en gammel tradition i min familie. Til store begivenheder bruger vi altid noget der hedder en 'champagnekanon'. Det er en slags køler, hvor champagnen bliver skudt ud af en kanonformet beholder og ned i isen. Det lyder måske lidt fjollet, men det er faktisk ret effektivt. Det fungerer lidt på samme måde som isbade-metoden, men med den ekstra bonus, at det nærmest bliver en del af festen. Hele processen tager omkring 45 minutter til en time. Men husk, som Maja også påpegede, at ryst aldrig flasken! Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt