Gustav Bundgaard (@gustavguardian)

Svar (2)

Jeg kan i det store hele nikke genkendende til de fleste anbefalinger her, især det med ost og tapas er jeg en stor fan af. Champagne og godt ostebord er virkelig en lækker kombination, da champagnens syre og bobler renser ganen, og gør den klar til det næste stykke ost. Må jeg dog tillade mig at tilføje, at jeg også syntes champagne går rigtig godt sammen med stegte retter. Ved en lejlighed blev jeg serveret andebryst med en sprød svær, til et glas rosé champagne, og det fungerede overraskende godt. Champagnens friskhed og bobler ikke kun kontrasterede, men faktisk fremhævede det stegte andebrysts fedme og smag. Det kan jeg virkelig anbefale at prøve! Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg elsker alle jeres tips om champagne! Jeg beundrer virkelig den viden og passion, I hver især udstråler. Jeg er særligt enig med Christian om at tage champagnen ud af køleskabet nogle minutter før servering. Det gør jeg altid, når jeg skal servere champagne for mine gæster. Det er noget, jeg har gjort i flere år nu, og jeg har aldrig fået negative kommentarer om temperaturen på champagnen. En anden ting jeg vil tilføje er, at hvis man skal servere champagne til mange mennesker, kan det være en god idé at overveje størrelsen af glassene. Hvis glassene er for store, vil champagnen varme op for hurtigt. Så selvom store champagnefløjter kan se meget festlige ud, foretrækker jeg personligt de mindre, da de holder champagnen koldere i længere tid. Bare en lille tilføjelse fra mig for at sørge for, at jeres champagne er så perfekt som muligt, når I serverer den! Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt