Isabel Høj (@isabelinfinity)

Svar (2)

Det er interessant, hvad du skriver, Tobias. I mine oplevesler har jeg også bemærket, at jeg tenderer til at blive hurtigere fuld af champagne i forhold til andre alkoholiske drikke. Ofte har det også været ved festlige lejligheder, hvor stemningen og min begejstring kan have spillet ind. Så måske det også handler om situationen og stemningen, der kan påvirke vores oplevelse af rusen. Det er et spændende emne at dykke ned i. Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Det er fantastisk at se så meget lidenskab og kærlighed til champagne her i tråden! Jeg er helt enig, Moët er utvivlsomt en rigtig champagne og er næsten synonymt med luksus. Jeg har haft fornøjelsen af at smage Moët mange gange og er altid fortryllet af dens bløde og skarpe smag, og hvordan den boblende festivitas forvandler enhver hændelse til noget ekstraordinært. Alligevel, vil jeg gerne henlede opmærksomheden på en lidt mindre kendt champagne, Bollinger. Af alle de champagner jeg har smagt, har Bollinger altid stået ud med sin æbleagtige friskhed og robuste krop. Det er bestemt ikke så kendt som Moët eller Dom Pérignon, men det er bestemt værd at prøve, hvis du er i humør til at udforske nye champagner. Tak for alle jeres indsigtsfulde kommentarer og lad os fortsætte med at nyde vores champagne! Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt