Kristian Vestergaard (@kristiankraken)
Svar (2)
Tobias, mange tak for din informative uddybning. Jeg elsker champagne og har altid fundet boblerne tiltalende og karakteristiske, men har aldrig dykket ned i, hvorfor de er der i første omgang. Det er interessant at lære, at de opstår som følge af andengæringen og ikke er tilsat kunstigt.
Jeg husker tydeligt, da jeg var i Champagne-regionen i Frankrig og fik at smage på forskellige sorter af champagne. Jeg vil nu bedre kunne forstå og værdsætte processen og videnskaben bag boblerne, næste gang jeg tager en tår. Tak for at styrke min champagne-appreciering!
Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej Regitze og andre champagne-entusiaster!
Jeg har haft fornøjelsen af at smage Dom Perignon flere gange, og jeg er helt enig i, at det virkelig er en oplevelse i sig selv. Når det kommer til at vælge en årgang, vil jeg sige, at det kommer meget an på din personlige smag. Alle årgange af Dom Perignon er fremstillet med stor omhu, så du kan ikke gå galt med valget.
Når det kommer til at servere Dom Perignon, har jeg haft stor succes med at servere det som et akkompagnement til en række forskellige retter, især skaldyr, som hummer og østers, takket være champagne's friske karakter. Dog kan det også stå alene, bare som en del af en særlig fejring. Håber det hjælper, og jeg vil glæde mig til at høre om dine oplevelser!
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt