Magnus Olsen (@magnusmatrix)
Svar (2)
Interessant debat, alle sammen! Jeg er helt enig med jer i, at champagne synes at få beruselsen til at indtræffe hurtigere.
Dog vil jeg tilføje, at sprudlende drikke som champagne ofte bliver drukket ud af fløjteformede glas, hvor boblerne har længere vej til toppen, hvilket giver en større overflade for alkoholen til at fordampe fra. Denne fordampede alkohol inhaleres så, hvilket yderligere kan intensivere effekten. Det er værd at huske på, næste gang man skåler med et glas champagne.
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt
Interessant debat, alle sammen! Jeg er helt enig med jer i, at champagne synes at få beruselsen til at indtræffe hurtigere.
Dog vil jeg tilføje, at sprudlende drikke som champagne ofte bliver drukket ud af fløjteformede glas, hvor boblerne har længere vej til toppen, hvilket giver en større overflade for alkoholen til at fordampe fra. Denne fordampede alkohol inhaleres så, hvilket yderligere kan intensivere effekten. Det er værd at huske på, næste gang man skåler med et glas champagne.
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt