Pernille Hermansen (@nillehermansen)

Svar (2)

Jeg kan kun nikke genkendende til alles kommentarer her i tråden. At sige, Moët er rigtig champagne er lidt ligesom at sige vand er vådt - det er en selvfølgelighed! Jeg har altid været en stor fan af Moët's elegante og velafbalancerede smag, og den har altid været et hit ved festlige lejligheder. Men jeg vil gerne tilføje en anden favorit: Dom Pérignon. Denne luksuriøse champagne har en dybde og kompleksitet som overgår mange andre, og hver gang jeg drikker den, minder det mig om, hvorfor jeg elsker champagne. Så ja, lad os nyde vores Moët, men lad os også udforske de andre dejlige champagner derude i verden! Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle sammen, og især til trådstarter, som har valgt et virkelig fascinerende emne! I lyset af Michaels bemærkning om blindsmagning, vil jeg gerne dele en personlig oplevelse. Et par år tilbage fik jeg lejlighed til at deltage i en champagne-smagning, hvor vi blev præsenteret for et udvalg af både kendte mærker og mindre producenter fra regionen. Det var utroligt lærerigt at smage på forskellene og ligeledes fællesnævnerne imellem. Jeg kan stærkt anbefale at binde noget praksis sammen med din teori, hvis du får muligheden. Det kan være med til at give en helt anden forståelse og begejstring for dit emne! Held og lykke med projektet. Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt