Oscar Olsen (@oslooscar)

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Hej alle, Fantastiske forslag her! Jeg har også prøvet at inkorporere champagne i mine retter. En favorit hos mig er kylling braiseret i champagne. Champagne tilføjer en fantastisk friskhed og kompleksitet til den ellers rige og mættende kylling. Den sprøde og friske smag af champagne virker afbalancerende og bryder gennem alle de tunge, fede, og kraftige smage, som gør den ret ekstraordinær. På samme linje som de tidligere kommentarer, mener jeg også, at champagne brugt i madlavning skal være af en vis kvalitet og en, du selv ville nyde at drikke. Så lev livet lidt luksuriøst med champagne i dine retter - det er helt klart det værd. Skål for det! Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Lige en lille historie fra min erfaring med køling af champagne. Jeg husker en gang, jeg havde arrangeret en romantisk middag for min kone og havde købt en rigtig flot flaske Dom Perignon. I min iver for at sikre, at champagnen var godt afkølet, glemte jeg den i fryseren. Vi endte med en eksploderet flaske og en meget dårlig aften. Så en ting jeg vil understrege, er at man skal være opmærksom på ikke at lade flasken køle for længe, og specielt i fryseren. Da optimal temperaturen ligger omkring 7-9 grader, vil jeg anbefale omkring 3 timer i et isbad eller køleskab. Og som flere allerede har nævnt, kan en champagnekøler også være et godt investering, hvis man ofte nyder en god flaske bobler. Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt