Sofie Christensen (@sukkulentsofie)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret7 svarSeneste svar
Svar (2)
Alle jeres forslag er fantastiske og tager mig tilbage til mange dejlige oplevelser med champagne og mad. Skaldyr, sushi, ost og tapas er tidløse klassikere for en grund, og nøj, hvor lyder det lækkert med champagne og andebryst, Gustav!
En oplevelse jeg nød meget var champagne og popcorn. Det kan lyde overraskende, men kombinationen fungerer utroligt godt. Karamelliserede popcorn med en anelse havsalt og et glas Brut Champagne var virkelig en behagelig overraskelse for mig. Den salte og søde popcorn komplimenterer champagnens bobler, tekstur og kompleksitet. Det er et sjovt og anderledes match, som jeg anbefaler alle at prøve - især ved festlige lejligheder!
Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej, jeg har faktisk engang været på besøg på en vingård i Champagne-regionen. Der fortalte de mig, at champagne helt teknisk set er en vin. Det skal dog laves efter nogle meget specifikke regler og kun i det område for at det må kaldes 'champagne'. Håber det giver lidt mere klarhed!
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt