Adam Frost (@adamavalanche)

Svar (4)

Jeg forstår helt sikkert Tobias' argumenter for tulipanglas og fløjteglas. Men jeg må sige, at min personlige favorit altid vil være coupéglas. Historien om, at coupe er formet efter Marie Antoinette's bryst gør toastning lidt mere sjov og festlig, hvilket jeg sætter stor pris på ved festlige lejligheder som fødselsdage. I sidste ende tror jeg, man skal vælge det glas, der gør oplevelsen mest behagelig og underholdende for en selv. Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg forstår helt sikkert Tobias' argumenter for tulipanglas og fløjteglas. Men jeg må sige, at min personlige favorit altid vil være coupéglas. Historien om, at coupe er formet efter Marie Antoinette's bryst gør toastning lidt mere sjov og festlig, hvilket jeg sætter stor pris på ved festlige lejligheder som fødselsdage. I sidste ende tror jeg, man skal vælge det glas, der gør oplevelsen mest behagelig og underholdende for en selv. Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, Denne tråd har virkelig fanget min interesse, tak for at dele jeres viden om druerne i champagne! Jeg har selv kun ganske nyligt begyndt at dykke ned i champagnens verden, og jeg er meget interesseret i at forstå mere om forskellene mellem de forskellige druesorter. Min til dato bedste oplevelse har været med en flaske champagner lavet på primært Pinot Noir, som Jakob også nævnte. Den havde en dyb og fyldig smag, som jeg personligt var meget til. Det var ret overraskende for mig, idet jeg generelt foretrækker lette og sprøde vine. Jeg ville elske at høre jeres anbefalinger til champagner baseret på de sjældnere druesorter, som Tobias oprindeligt nævnte. Skål i champagne! Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, Denne tråd har virkelig fanget min interesse, tak for at dele jeres viden om druerne i champagne! Jeg har selv kun ganske nyligt begyndt at dykke ned i champagnens verden, og jeg er meget interesseret i at forstå mere om forskellene mellem de forskellige druesorter. Min til dato bedste oplevelse har været med en flaske champagner lavet på primært Pinot Noir, som Jakob også nævnte. Den havde en dyb og fyldig smag, som jeg personligt var meget til. Det var ret overraskende for mig, idet jeg generelt foretrækker lette og sprøde vine. Jeg ville elske at høre jeres anbefalinger til champagner baseret på de sjældnere druesorter, som Tobias oprindeligt nævnte. Skål i champagne! Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt