Agnes Markussen (@agnesastral)

Svar (3)

Jeg vil gerne tilslutte mig den generelle konsensus om, at en frisk Blanc de Blancs fungerer fantastisk med østers. Jeg har dog et lidt anderledes forslag, der også kan skabe variation og samtaleemner til din nytårsaften. Jeg har flere gange prøvet at servere en champagnecocktail - nemlig en klassisk Kir Royale - som velkomstdrink og også til østers. Det søde og frugtige fra crème de cassis virker som en fin kontrast til østersens salte og mineralske profil. Det er selvfølgelig ikke en traditionel pairing, men netop kontrasten kan være med til at fremhæve østersens egne smagsnuancer. Og så er det altid hyggeligt at starte nytårsaften med en festlig cocktail! Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej, jeg har selv haft lignende problematikker, da jeg skulle købe glas til en nytårsaften for nylig. Det viste sig at der er en vis variation i glasstørrelser, især når det kommer til champagne. Mine glas, jeg endte med at købe, er til omkring 150 ml, men som Tobias nævnte, er serveringen ofte kun omkring 100 ml. Dette gør, at champagnen får lov til at bruse op i glasset uden at løbe over, og det ser ganske elegant ud. Så det kan sagtens anbefales at gå efter et glas der er lidt større end serveringsmængden. Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, Interessante synspunkter fra hver og en af jer! Jeg er enig med jer, Katrine, Tobias, Jonas og Lasse, at finde det perfekte match mellem champagne og kaviar faktisk er en ret personlig ting, da det virkelig kommer an på ens individuelle smagspræferencer. For mig er en af de bedst passende drikke til at akkompagnere kaviar faktisk ikke champagne, men en iskold vodka. Jeg har virkelig fundet, at vodkaens generelt neutrale smag/metalkarakter og dens kølige rensende effekt på ganen virkelig hjælper med at fremhæve kaviarens salte, rig smag og gør hver bid endnu mere mindeværdig. Jeg har særligt gode minder om en aften, hvor jeg havde fornøjelsen af at nyde Beluga caviar sammen med en Belvedere Vodka. Synergien var helt utrolig! Men jeg indrømmer fuldt ud, at dette ikke er for alle. Jeg ville sige, at udforskning og eksperimentering for det meste er nøglen til at finde din personlige favorit. Skål til mere delicious pairing oplevelser! Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt