Bjarne Schmidt (@bjarneblast)

Svar (2)

Hej Trådstarter og Tobias, jeg har faktisk også brugt tricket med det våde viskestykke omkring vinen for hurtig afkøling. Det er nøjagtig som Tobias siger; effektivt og hurtigt, men man må absolut ikke glemme flasken i fryseren! Jeg har desværre prøvet at glemme en flaske hvidvin i fryseren en gang, og resultatet var ikke særlig sjovt. Frosten sprængte flasken og jeg brugte adskillige timer på at skrabe frossen vin ud af fryseren. Så det kan klart anbefales at sætte en alarm! Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, Spændende tråd I har kørende her! Jeg kan også tilføje min observation med i mixet. For nylig var jeg til en firmajulefrokost, hvor de havde denne interessante champagnepyramide lavet af magnumflasker - det var et sejt syn. Jeg undersøgte omkostningerne ved en sådan, og jeg kan bekræfte skelsættende prisforskelle, når man sammenligner de store flasker med mindre. Men én ting jeg bemærkede var, udover selve 'wow'-faktoren, hvor meget længere champagnen fra de større flasker holdt sig kold under arrangementet. I løbet af natten var den billigere champagne, vi havde på bordet, blevet lunken uden ende, mens champagnen fra magnumflasker holdt sig pænt kølig. Så måske betaler man også for fordelene ved længere 'kold holdbarhed'? Bare en tanke jeg ville dele med. Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt