Caroline Gregersen (@carolinecosmic)
Svar (2)
Hej med jer,
Interessante metoder I har delt! Jeg foretrækker også den klassiske måde at åbne en flaske champagne på. Dog har jeg en lille tilføjelse - jeg køler altid flasken godt ned først, da det indebærer mindre risiko for at champagnen skummer over, når man åbner den. Derudover gør det champagnen mere behagelig at drikke. Så mit tip er, køl flasken godt ned, fjern forsigtigt nettet, hold et godt greb om proppen og drej langsomt flasken. Så burde proppen komme ud næsten lydløst. Et lille tip er, at det kan være en fordel at holde en klud over proppen mens man åbner, for at forhindre sprøjten af champagne, hvis man ved en fejltagelse åbner for hurtigt.
Tak for alle jeres tips. Lad os blive ved med at dele vores erfaringer her på forummet. Skål!
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg er helt enig med Tobias' matematiske tilgang til spørgsmålet. I min erfaring har den metode også vist sig at være ret præcis.
Men jeg vil også foreslå, at man tager højde for den specifikke begivenhed og dine gæsters præferencer. Hvis dine gæster er store champagneelskere, eller hvis det er en særlig fejrende begivenhed, kan det være en god idé at have en ekstra flaske eller to på hånden, bare for at være på den sikre side. Bedre at have for meget end for lidt, som man siger.
Læs kommentar
9 andre fandt dette svar hjælpsomt