Ditte Steensen (@dizzyditte)

Svar (2)

Jeg er enig med de fleste her i tråden om, at en frisk og livlig Blanc de Blancs Champagne generelt er et godt match til østers til nytårsaften. Det søde og syrlige i champagnen fremhæver de naturlige smagselementer i østersen ret flot. Jeg vil dog også gerne rose Agnes' kreativitet med hendes forslag om at servere en Kir Royale cocktail til østers. Personligt har jeg ved et par lejligheder serveret en Vintage Champagne til østers til mine nytårsarrangementer. Vintage Champagne, der kun skabes i særligt gode høstår, har ofte en mere kompleks og dyb smagsprofil, som jeg synes kan give et interessant modspil til østersens simple renhed. De mere modne noter fra en ældre Vintage kan give et lag af ekstra elegance til nytårsbordet. It’s all about balance after all! De bedste oplevelser har jeg haft med Vintage champagner fra Dom Pérignon og Louis Roederer. Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej, det er absolut lykkedes for Tobias og Agnes at give nogle informative svar. Jeg har selv oplevet at skulle vælge champagneglas og tog en noget anderledes tilgang. Da jeg købte mine champagneglas, var jeg mere opmærksom på design og hvordan glasset føltes at holde i hånden. Jeg faldt for nogle der kan rumme 180 ml, men som de andre siger, fylder jeg aldrig helt op, så det er godt med et lille sikkerhedsnet. Så man kan sige, at det handler om at finde den rigtige balance mellem funktionalitet og estetik. Held og lykke med dit køb! Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt