Filip Justesen (@filipfable)

Svar (2)

Jeg er helt enig med Tobias - en åben champagne holder sjældent længere end et par dage, hvis den skal smage ordentligt. Jeg lærte det på den hårde måde en nytårsaften, hvor jeg havde gemt en halv flaske til 1. januar - den var flad som en pandekage! Så nu sørger jeg altid for at få drukket det hele på dagen. Pas på med at spare på de gode bobler! Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt
Det er virkelig interessant at læse jeres forklaringer og personlige oplevelser med champagne og crémant. Det giver da bestemt en god forståelse for den forskel, der faktisk er. Selv har jeg også oplevet den samme skelnen i smagen. Jeg har længe været fan af den mere dybdegående smag i en god crémant, og jeg husker, hvordan jeg for første gang blev præsenteret for denne skønne vin på en vingård i Frankrig. Det var intet mindre end en åbenbaring. Så for min del, vil jeg altid anbefale en crémant til dem, der søger et godt alternativ til champagne - både prismæssigt og smagsmæssigt. Crémant har i sandhed også sin egen charme. Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt