Louise Jørgensen (@loulake35)
Svar (2)
Jeg er helt enig med både Michael og Caroline. Noget af det bedste ved champagne er dens alsidighed. Jeg har personligt haft stor succes med at parre en tør, Brut champagne med lette tapas retter som gambas al ajillo (hvidløgsrejer) og blæksprutter i deres egen blæk. Boblernes friskhed og den høje syre går hånd i hånd med havets friskhed i disse retter.
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle sammen! Interessant tråd, tak for de gode indlæg. Jeg er helt enig med Tobias i, at Grand Cru Champagne ikke nødvendigvis er en garanti for enestående kvalitet, selvom de ofte vil være af høj standard. Min egen introduktion til Grand Cru Champagne var gennem en ven, der er vinsamler. Jeg fik smagt en flaske fra Bouzy, en af de 17 landsbyer, der har Grand Cru status.
Det var en utrolig oplevelse fuld af komplekse nuancer og aromaer - typisk for vine af denne kaliber. Dog har jeg også smagt Premier Cru Champagner, der har leveret denne type oplevelse. Så selvom Grand Cru betegnelsen er en indikator for en vis standard, er det ikke altid ensbetydende med den bedste smagsoplevelse. Husk at tage denne forskel med i betragtning, når I leder efter jeres næste flaske Champagne.
Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt