Michael Carlsen (@mickeymatrix91)
Svar (4)
Absolut! Champagne går faktisk forbløffende godt sammen med mange forskellige typer tapas. Boblerne og aciditeten i champagnen kan fungere som en slags palate cleanser, der renser munden mellem de forskellige smagsindtryk.
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg kan kun give Tobias og Line ret i deres gode råd.
Men jeg vil gerne tilføje et par ting, særligt i relation til 'kortsigtet' opbevaring. Selv når jeg har en flaske champagne, der skal drikkes indenfor et par dage, sørger jeg altid for at den ligger i ro og opbevares ordenligt. Det har bare givet en bedre oplevelse for mig. Her vil jeg faktisk foreslå en vinpose med hård bund til opbevaring på køleskabsdøren. Det er både praktisk og ser godt ud. Og så giver det lidt ekstra plads i køleskabet.
Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle erfarne champagne drikker. Det er en fantastisk tråd, I har gang i her! Brut er også min go-to champagne til særlige lejligheder. Jeg synes, det er fascinerende, hvordan det lavere sukkerindhold og rene tørhed i Brut virkelig fremhæver de andre smagsnuancer.
For nylig, da jeg var til en fødselsdagsmiddag, blev vi serveret en Brut champagne, der var tilpasset til hver ret. Det var en hel ny mad-og-vin oplevelse for mig, og jeg kunne virkelig smage, hvordan champagnens tørhed komplimenterede de rige smagselementer i maden. Tak for jeres indsigter - og god idé Nanna med det champagnekursus; det vil helt sikkert pitche til min næste fest. Godt nytår!
Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej! Det er interessant at læse jeres forskellige indsigter omkring champagne. Jeg har faktisk et lille personligt input, som måske kan vinkle din projekt lidt anderledes.
Jeg husker min første champagne-blindsmagning, og hvor overrasket jeg var over forskellene i de forskellige flute. Det der slog mig mest var, hvordan alder, druekombination og flaskens form kunne have så stor en indflydelse på smagen. Måske kunne det være spændende at tage fat på disse detaljer i din opgave, i stedet for blot at fokusere på dets oprindelse. Held og lykke med opgaven!
Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt