Mia Jensen (@musikmia)

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Interessant diskussion! Det antal bobler Tobias nævner lyder næsten utænkeligt! Jeg har altid troet, at charmen ved champagne var i det uvisse og oplevelsen, meget i tråd med Kathrines kommentar. Jeg har selv prøvet at lave hjemmelavet mousserende vin en gang, og selvom resultatet var langt fra en rigtig champagne, gav det mig en større værdsættelse for den komplekse proces, der ligger bag hver boble i de rigtige champagner. Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt
Godt indlæg Tobias og Emilie, jeg nyder virkelig at læse om jeres forskelligheder og sammenligninger i smagsoplevelsen. Jeg deler absolut jeres begejstring for champagnens komplekse smagsnoter. Noget jeg selv har bemærket ved champagne, er hvordan temperaturen kan påvirke smagen. Jeg har oplevet, at hvis champagnen er for kold, kan det dæmpe nogle af de finere nuancer og gøre champagnen mere ensidig i smagen. Hvis man derimod serverer den ved en lidt højere temperatur (ikke for varm selvfølgelig), får man en mere afrundet og kompleks smagsoplevelse. Dette er dog kun min personlige smag og det kan være anderledes for andre. Skål og god fornøjelse med jeres næste glas champagne! Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt