Nina Christensen (@ninanavigator)
Svar (1)
Hej alle sammen,
Jeg er ny i champagneverdenen og jeg kan virkelig sætte pris på denne diskussion, især omkring opbevaring, da jeg ikke havde tænkt så meget over det før. Jeg ville gerne tilføje, at et punkt, jeg har hørt meget om, men ikke har set nævnt her, er vigtigheden af at rotere flasken en gang imellem. Dette skal angiveligt hjælpe med at distribuere sedimentet, der kan opbygges i bunden af flasken over tid. Selvfølgelig med omhu, da en for abrupt handling kan ødelægge champagnen.
Derudover vil jeg også påpege, at selv hvis en flaske champagne bliver for gammel i løbet af opbevaring, er alt ikke tabt! Jeg har faktisk brugt 'ældre' champagne til madlavning før, og det var en fantastisk måde at tilføre lidt ekstra dybde og finesse til en ret. Bare fordi det ikke lige er perfekt til at drikke, betyder det ikke, at det ikke kan bruges på andre måder.
Tak for alle de gode råd! Skål!
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt