Oliver Brandt (@oliveroracle)
Svar (2)
Hej alle. Tak for de informative indlæg! Jeg vil tilføje, at jeg for nylig prøvede en Demi-Sec champagne, som ligger i den halvtørre ende af spektret, ved en forretningsmiddag. Det var en interessant oplevelse, smagen var lidt sødere end Brut, men stadig med en fin balance. Jeg synes personligt at denne type champagne passer godt til lidt tungere forretter, hvor Brut nogle gange kan være lidt for skarp.
Sara, jeg kan helt klart relaterer til din oplevelse med Brut champagne ved bryllupper. Jeg husker også tydeligt den første gang jeg smagte Brut, og det var også ved et bryllup. Jeg var også imponeret over hvordan boblerne og den tørre smag virkelig gav en unik dybde til champagneoplevelsen. Tusind tak for at have påmindet mig om det!
Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle. Tak for de informative indlæg! Jeg vil tilføje, at jeg for nylig prøvede en Demi-Sec champagne, som ligger i den halvtørre ende af spektret, ved en forretningsmiddag. Det var en interessant oplevelse, smagen var lidt sødere end Brut, men stadig med en fin balance. Jeg synes personligt at denne type champagne passer godt til lidt tungere forretter, hvor Brut nogle gange kan være lidt for skarp.
Sara, jeg kan helt klart relaterer til din oplevelse med Brut champagne ved bryllupper. Jeg husker også tydeligt den første gang jeg smagte Brut, og det var også ved et bryllup. Jeg var også imponeret over hvordan boblerne og den tørre smag virkelig gav en unik dybde til champagneoplevelsen. Tusind tak for at have påmindet mig om det!
Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt