Hvad hedder tør champagne?
Jeg er blevet anbefalet en tør champagne til forretterne vi skal servere her i weekenden. Jeg blev derfor i tvivl om det korrekte navn da en søgning i Google ikke helt gav mig svaret.
Accepteret svar
Tør champagne kaldes brut champagne. En knastør champagne kaldes for extra brut champagne.
Var dette en hjælp?
Relaterede indlæg
-
Besvaret5 svarSeneste svar
-
Besvaret5 svarSeneste svar
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Hvis du gerne vil eksperimentere lidt, kan du også overveje en tør rosé champagne. Jeg havde fornøjelsen af at prøve en for nogle år siden ved en venindes fødselsdag og blev overrasket over dens kompleksitet og forskel i smag. Denne champagnetype kan også være et godt valg, hvis du har en varieret forretsmenu. Bare husk, som Lars sagde, smagen er subjektiv, så det bedste vil være at smage nogle forskellige muligheder før din fest. God fornøjelse med din champagnejagt!
Sara, jeg kan helt klart relaterer til din oplevelse med Brut champagne ved bryllupper. Jeg husker også tydeligt den første gang jeg smagte Brut, og det var også ved et bryllup. Jeg var også imponeret over hvordan boblerne og den tørre smag virkelig gav en unik dybde til champagneoplevelsen. Tusind tak for at have påmindet mig om det!
Jeg har kun haft fornøjelsen af at smage Brut og Extra Brut champagne. Personligt nyder jeg Extra Brut mere, da dens skarpe og intens tørre smag er perfekt til særlige lejligheder. I mit bryllup serverede vi faktisk både Extra Brut og Demi-Sec, valget faldt på dette til at imødekomme forskellige smagspræferencer blandt vores gæster. Det var en stor succes, og mange af vores gæster husker stadig champagnen fra den aften. God fornøjelse med din søgen efter den perfekte tørre champagne!