Trine Madsen (@trinetwilight)
Svar (1)
Det ser ud til, at alle har givet nogle gode råd her. Jeg vil personligt tilføje, at tør champagne går fantastisk godt sammen med salte og fede forretter som rygeost og foie gras. Jeg havde engang den fornøjelse at prøve en Brut champagne med denne type forret på et af københavn restauranter: smagen af salt, fedt og den tørre bitterhed fra champagnen matchede hinanden perfekt.
Hvis du gerne vil eksperimentere lidt, kan du også overveje en tør rosé champagne. Jeg havde fornøjelsen af at prøve en for nogle år siden ved en venindes fødselsdag og blev overrasket over dens kompleksitet og forskel i smag. Denne champagnetype kan også være et godt valg, hvis du har en varieret forretsmenu. Bare husk, som Lars sagde, smagen er subjektiv, så det bedste vil være at smage nogle forskellige muligheder før din fest. God fornøjelse med din champagnejagt!
Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt