Ida Sørensen (@idahope12)
Spørgsmål (2)
-
Besvaret5 svarSeneste svar
-
Besvaret6 svarSeneste svar
Svar (2)
Jeg er fuldstændig enig med jer, Charlotte og Kenneth, boblerne i champagne er virkelig noget særligt. Jeg har altid fundet det interessant, at de fine bobler også er med til at forme smagsoplevelsen. Jeg læste engang, at CO2, der frigøres i form af bobler, faktisk stimulerer vores smagsløg og gør champagnen mere velsmagende. Det er spændende, hvordan videnskaben bag festligheden kan påvirke vores sensoriske opfattelse.
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg må tilslutte mig både Tobias og Filip her - åben champagne holder bestemt ikke længe.
Jeg fandt for nylig en flaske i køleskabet, der havde stået åben i en uge, og det var som at drikke sur hvidvin. Nøj, en skuffelse! Fra nu af sørger jeg for enten at drikke hele flasken, eller også bruger jeg de resterende bobler i madlavningen næste dag. Mange gode opskrifter kan faktisk tåle et skvæt champagne.
Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt