Pia Kjær (@piapulse96)
Svar (2)
Tobias' pointe om at servere en Blanc de Blancs til østers er virkelig god, da de har en dejlig friskhed, der komplementerer østersens mineralske profil godt. Jeg har selv haft stor succes med at servere en frisk og sprudlende Champagne sammen med østers til nytår. Det bliver et hit hver gang!
Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt
Selvom jeg er enig med Tobias og Jeppe om, at brut er tør, finder jeg personligt at 'extra brut' kan være en smule for tør for de fleste. Det kræver en veludviklet smagsløg at kunne værdsætte den komplekse og intense smag.
Min foretrukne er 'brut'. Jeg nyder den skarpe, rene smag, især når den kombineres med en let og lækker fiskeret. Demi-sec og doux har også sin charme, især til dem der foretrækker en sødere smag i deres champagner. Men for mig, er brut den perfekte balance.
Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt