Sara Jørgensen (@sarastar)

Svar (2)

Fantastisk diskussion herinde om de søde champagner, og tak til Tobias for at gøre os alle lidt klogere! Jeg vil gerne kaste mit bidrag ind og fortælle om, hvordan jeg fandt ud af at sætte pris på Demi sec. Jeg er medstifter af en lille vinsmagningklub i mit lokalområde, og for nylig besluttede vi at give de søde champagner en tur. Vi tog udgangspunkt i en lokal vinhandler, der specialiserer sig i import af vin og champagne fra mindre producenter i Frankrig. Vi blev præsenteret for en Demi sec, og jeg må indrømme, jeg var skeptisk i starten. Men efter at have parret den med lidt formidable oste fra vores lokale osteleverandør, og jeg var totalt solgt! Sødmen i Demi sec gik bare så godt i samspil med oste, der havde lidt mere styrke. Så selvom jeg tidligere var mest til brut, er jeg helt sikkert frisk på flere søde oplevelser med champagne! Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Wow, jeg har virkelig lært noget nyt i denne tråd, tak for inputtet Tobias og Maria! Faktisk har jeg nogle interessante oplevelser med champagne fra da jeg arbejdede i et vinimport firma. Der kom vi i kontakt med flere producenter og deres unikke metoder til at få det bedste ud af deres vindruer. Den der virkelig fangede min fantasi var en særlig rosé champagne - de udtappede en lille smule rødvin for at tilføre et strejf af farve og dybde til den endelige vin. Det var sjovt hvordan de så mange forskellige nuancer og smagsnoter på trods af den relativt lave alkoholprocent. Alkohol er bare en del af historien, det er den kreativitet og ekspertise, der går ind i at producere champagne, der virkelig gør det specielt! Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt