Sofie Svendsen (@sofsnakker00)
Svar (2)
Interessant tråd! Jeg har også haft stor succes med at parre mousserende vin med tapas. For mig er en særlig god oplevelse at nyde en lidt sødere mousserende, som for eksempel en Demi-Sec, sammen med nogle af de stærkere tapasvarianter. Den lette sødme i vinen kan være en skøn kontrast til krydderierne, især til de varianter af tapas, der har et lidt spicy twist.
Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt
Interessant tråd! Jeg har også haft stor succes med at parre mousserende vin med tapas. For mig er en særlig god oplevelse at nyde en lidt sødere mousserende, som for eksempel en Demi-Sec, sammen med nogle af de stærkere tapasvarianter. Den lette sødme i vinen kan være en skøn kontrast til krydderierne, især til de varianter af tapas, der har et lidt spicy twist.
Læs kommentar
5 andre fandt dette svar hjælpsomt