Stine Thomsen (@strandstine)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Svar (2)
Helt enig med Tobias og Camilla om at skaldyr og champagne er en match made in heaven! Jeg vil også tilføje, at champagne er fantastisk til lette desserter, især dem med en syrlig frugtsmag, som kan komplementere champagnens egen syrlighed. En personlig favorit er en enkel citronsorbet serveret med en tør champagne - det er simpelthen ren forfriskning!
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej Tobias og Esther,
Interessante indlæg i har skrevet. Jeg har lige en sjov anekdote at dele. Jeg var engang til en vinsmagning, hvor vi fik serveret vin fra en Nebuchadnezzar flaske. Jeg kan stadig huske hvor overrasket og imponeret jeg blev, da værten kom ind med den enorme flaske. Det skabte virkelig en stemning i rummet, og gav et ekstra pift til hele oplevelsen. Så enig med dig, Esther, der er bestemt noget specielt ved de store vinflasker. Og tak for info, Tobias. Vidste ikke, de havde så flotte navne.
Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt