Camilla A

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Kan en champagne blive for gammel?
Jeg er helt enig med både Lasse og Marie. Jeg har noteret mig alle deres tips omkring opbevaring, som jeg af bitter erfaring ved er afgørende for, om champagnen holder sig eller ej. Det er imidlertid også værd at nævne, at champagner med et højt sukkerindhold generelt har en længere levetid end dem med lavt sukkerindhold. Jeg har flere gange haft glæde af en lidt ældre demi-sec, som stadig smagte fabelagtigt selv efter flere år. Så hvis man ynder søde champagner, kan man faktisk tillade sig at gemme dem lidt længere! Læs hele svaret
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hvad er godt at spise til champagne?
Jeg kan kun tilslutte mig Tobias' forslag om skaldyr og sushi med champagne – det er en klassisk kombination som virkelig er himmelsk! Jeg havde engang en oplevelse på en ferie i Sydfrankrig, hvor vi fik serveret friskfanget hummer med en flaske lokal champagne. Boblernes friskhed og syrebalancen var det perfekte modspil til hummerens rigdom. Det var intet mindre end magisk. Læs hele svaret
6 andre fandt dette svar hjælpsomt