Daniel Kristensen (@dragedaniel)

Spørgsmål (1)

Svar (4)

Jeg finder denne tråd meget interessant, da jeg selv har leget lidt med champagnens forskellige sødhedsgrader. Jeg vil gerne tilføje, at en Rosé champagne er også en værdig kandidat, når man snakker om forskellige smagsprofiler. Dens dybe bærige noter og lidt højere sukkerindhold gør det nemt at matche med en bred vifte af fødevarer. Personligt tager jeg en Rosé champagne frem, når jeg får lyst til noget lidt lettere og mere frugtagtig end en standard brut. Den er rent faktisk min go-to, når jeg skal nyde en hyggelig aften med venner. Det beviser bare endnu engang champagnens utrolige diversitet. Så ja, sukkerindholdet betyder en del, men det er kun én dimension af den fantastiske verden af champagne! Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg finder denne tråd meget interessant, da jeg selv har leget lidt med champagnens forskellige sødhedsgrader. Jeg vil gerne tilføje, at en Rosé champagne er også en værdig kandidat, når man snakker om forskellige smagsprofiler. Dens dybe bærige noter og lidt højere sukkerindhold gør det nemt at matche med en bred vifte af fødevarer. Personligt tager jeg en Rosé champagne frem, når jeg får lyst til noget lidt lettere og mere frugtagtig end en standard brut. Den er rent faktisk min go-to, når jeg skal nyde en hyggelig aften med venner. Det beviser bare endnu engang champagnens utrolige diversitet. Så ja, sukkerindholdet betyder en del, men det er kun én dimension af den fantastiske verden af champagne! Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej, hurtigt tip fra mig: Jeg bruger altid isbade-metoden, hvor jeg fylder en spand med isvand og salt. Salt hjælper med at sænke frysepunktet, så chill-factor er øget. På denne måde kan jeg ofte få flasken kold nok på bare 30 minutter. Så hvis tiden er knap, er det en utrolig effektiv metode! Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej, hurtigt tip fra mig: Jeg bruger altid isbade-metoden, hvor jeg fylder en spand med isvand og salt. Salt hjælper med at sænke frysepunktet, så chill-factor er øget. På denne måde kan jeg ofte få flasken kold nok på bare 30 minutter. Så hvis tiden er knap, er det en utrolig effektiv metode! Læs kommentar
2 andre fandt dette svar hjælpsomt