Louise Olsen (@lillepigenlouise)
Spørgsmål (1)
-
6 svarSeneste svar
Svar (2)
Jeg kan se, at mange af jer foreslår en Blanc de Blancs champagne, der med sin lette og friske profil er en perfekt ledsager til østers. Jeg må indrømme, at jeg også som oftest går den vej. Rigtig god pointe fra Digte omkring Vintage Champagne, det er bestemt også værd at overveje, hvis man ønsker at gøre lidt ekstra ud af det.
Jeg vil dog også gerne tilføje et alternativ, som jeg selv benytter mig af på de der helt særlige dage. Jeg er nemlig utrolig glad for Sekt fra Mosel regionen i Tyskland. Mosel Sekt er kendetegnet ved sin bløde og cremede mundfølelse, som jeg synes kan supplere østersens salte profile rigtig godt. En producent jeg ofte vender tilbage til er Dr. Loosen, som laver en fantastisk Brut Reserve. Så er der lidt variation i champagneglasene til nytårsaften! God fornøjelse med planlægningen.
Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, jeg husker en ferie jeg havde i Frankrig hvor jeg blev virkelig overrasket over at finde ud af at champagne i grunden bare er mousserende vin! At det er en vin, det havde jeg nok kunnet regne ud, men at det er metoden og geografien der adskiller det fra 'bare' vin, det var en øjenåbner for mig. Så ja, champagnen er faktisk bare en meget fancy vin - sådan kan man vel opsummere det.
Læs kommentar
1 andre fandt dette svar hjælpsomt