Mikkel Jensen (@mjviking88)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret6 svarSeneste svar
Svar (2)
Jeg må indrømme, at jeg først for nylig indså, hvordan man kan skelne mellem ægte champagne og andre mousserende vine. Da jeg var på besøg i Champagne-regionen for et par år siden, lærte jeg, at ikke alene skal champagnen være fra det område, men producenterne skal også følge en strikt række metoder, der er fastlagt af Appellation d'origine contrôlée (AOC). Det var fascinerende at se, hvordan tradition og præcision arbejder hånd i hånd for at skabe en så speciel drik.
Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt
Tak for en enestående tråd, fyldt med imponerende viden og personlige oplevelser, fra Tobias, brugerens kommentar, Kenneth, Mads og Martin. Jeg har altid haft en særlig svaghed for Blanc de Noir, siden den første gang blev serveret for mig på en lille hyggelig restaurant i Bourgogne. Jeg blev dengang overvældet af dens rige smag, som var både intens og forførende.
Nogle år senere fik jeg muligheden for at tage på en vinrejse til Champagne-regionen med nogle venner. Her fik vi lejlighed til at smage flere forskellige typer af Blanc de Noir, lige fra de mere kendte mærker til mindre producenter. Det var en ægte øjenåbner at opleve så mange variationer og udtryk indenfor én champagne stil - noget jeg på det kraftigste vil anbefale alle vinelskere at opleve. Efter denne rejse har jeg fået en dybere forståelse og endnu større kærlighed for Blanc de Noir.
Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt