Peter Larsen

Spørgsmål (1)

Svar (2)

Kan man bruge champagne i mad?
Hej alle, Jeg er helt enig i, at champagne kan være en fantastisk tilføjelse til mange retter. Min personlige favorit er en opskrift jeg prøvede for et par år siden - en champagne risotto. Champagne i risottoen, sammen med friske grøntsager og parmesan, tilføjer en utrolig rig smag, der tager retten til et helt nyt niveau. Jeg vil bestemt anbefale det. Men husk, når du laver mad med champagne, skal du altid sørge for, at det er noget, du også vil nyde at drikke. Kvaliteten af ​​champagnen kan virkelig gøre en forskel i slutresultatet. God fornøjelse med madlavningen! Læs hele svaret
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hvad er ægte champagne?
Interessant diskussion, alle sammen! Jeg vil gerne tilføje, at ægte champagne ud over geografisk betingelser og druesorter også kræver 'méthode champenoise', som er den traditionelle process, hvor anden gæring finder sted i flasken. Dette skaber champagnens karakteristiske bobler. Jeg fik en dybere forståelse for denne proces da jeg deltog i en workshop om vinproduktion. Læs hele svaret
6 andre fandt dette svar hjælpsomt