Sara Christensen (@spirendesara)

Spørgsmål (1)

Svar (4)

Fængslende diskussion! Jeg må indrømme, at jeg kan nikke genkendende til de fleste af jeres oplevelser. En ting jeg har bemærket, og som jeg ikke ser nævnt her, er vigtigheden af de flasker, champagnen kommer i. Jeg har selv haft en værdifuld samling af gamle champagneflasker, og jeg kan fortælle jer, at de mørke flasker har tendens til at holde champagnen friskere i længere tid end de klare. Dette skyldes, at mørke flasker beskytter bedre mod lys, som kan accelerere aldringsprocessen. Så næste gang du køber en flaske champagne til at gemme, så prøv at gå efter de mørke flasker. Det kunne være en interessant eksperiment at se, om det har nogen indflydelse på champagnens holdbarhed! Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt
Fængslende diskussion! Jeg må indrømme, at jeg kan nikke genkendende til de fleste af jeres oplevelser. En ting jeg har bemærket, og som jeg ikke ser nævnt her, er vigtigheden af de flasker, champagnen kommer i. Jeg har selv haft en værdifuld samling af gamle champagneflasker, og jeg kan fortælle jer, at de mørke flasker har tendens til at holde champagnen friskere i længere tid end de klare. Dette skyldes, at mørke flasker beskytter bedre mod lys, som kan accelerere aldringsprocessen. Så næste gang du køber en flaske champagne til at gemme, så prøv at gå efter de mørke flasker. Det kunne være en interessant eksperiment at se, om det har nogen indflydelse på champagnens holdbarhed! Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej. Kort sagt, tør champagne benævnes ofte som 'Brut'. Jeg husker første gang jeg smagte Brut - det var på min søsters bryllupsdag. Det var helt klart en mere sofistikeret oplevelse i forhold til den søde champagne jeg havde smagt før. Den tørre, næsten bitter smag, parret med boblernes friskhed var virkelig en fantastisk oplevelse. Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej. Kort sagt, tør champagne benævnes ofte som 'Brut'. Jeg husker første gang jeg smagte Brut - det var på min søsters bryllupsdag. Det var helt klart en mere sofistikeret oplevelse i forhold til den søde champagne jeg havde smagt før. Den tørre, næsten bitter smag, parret med boblernes friskhed var virkelig en fantastisk oplevelse. Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt