Thomas Hansen
Spørgsmål (1)
-
Besvaret5 svarSeneste svar
Svar (3)
Hvad er forskellen på prosecco og champagne?
Jeg er stor fan af både prosecco og champagne, men jeg synes virkelig, at forskellene er enorm. For mig er proseccoen mere frugtagtig og let, mens champagne har en mere sofistikeret dybde og kompleksitet. Jeg er ikke sikker på, om jeg formår at formidle det rigtigt, men det er omkring det, mine smagsløg fortæller mig. Prosecco er mit go-to valg til lette sommerdage, mens champagne har en særlig plads på specielle aftner!
Læs hele svaret
2 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hvor længe kan champagne holde sig i køleskabet?
Selvom jeg er enig med både Tobias og Ida om vigtigheden af korrekt opbevaring for at bevare boblerne, har jeg fundet et lille trick, der måske kan forlænge champagnens levetid endnu mere.
Jeg læste engang, at hvis man putter en teske i halsen på flasken (så skeden er inde i flasken), kan det faktisk hjælpe med at bevare boblerne i længere tid. Det skulle angiveligt skabe et lille tryk, som holder på boblerne. Jeg var ret skeptisk først, men har prøvet det af et par gange nu og synes faktisk, det virker. Det er ingen videnskab, men kan være et sjovt trick at prøve, hvis man ikke lige har en champagneprop ved hånden!
Læs hele svaret
4 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hvorfor er der bobler i champagne?
Meget interessant diskussion! Efter at have nydt champagne i flere år, opdagede jeg forrst nyligt, at de små bobler faktisk kan afsløre alder og kvalitet. En ven, der er sommelier, forklarede mig, at finere og mere persistente bobler ofte indikerer en højere kvalitets champagne. Når jeg nu skåler i champagne, kan jeg ikke lade være med at observere boblernes adfærd, det tilføjer et helt nyt lag til oplevelsen.
Læs hele svaret
1 andre fandt dette svar hjælpsomt