Caroline Madsen (@carolinekage)

Spørgsmål (1)

Svar (3)

Jeg kan kun give Michael ret. For nylig havde vi gæster over til en tapasaften, og jeg besluttede at åbne en flaske champagne, vi havde liggende. Det var fantastisk, hvordan champagne komplimenterede de salte noter af både Serrano-skinke og Manchego-ost. Jeg tror, det er de livlige bobler, der virkelig løfter oplevelsen og skaber en god balance mod tapas' mange smage. Læs kommentar
11 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, Jeg vil blot tilføje mine personlige erfaringer til denne diskussion. Jeg har prøvet at lægge en champagneflaske i fryseren uden et vådt viskestykke, og det tog faktisk ikke mere end 20 minutter for den at komme ned på en passende temperatur. Men jeg er helt enig med begge kommentarerne fra Tobias og Bjarne, det er absolut nødvendigt at huske at tage flasken ud igen! En anden mulighed er at bruge en vin- eller champagnekøler. Jeg købte en for nogle år siden, og den er virkelig en gamechanger. Man fylder bare den dobbeltvæggede beholder med is, og den kan holde flasken kold i flere timer. Så hvis man ikke er så god til at huske minuturet, kan det være et godt alternativ. Læs kommentar
8 andre fandt dette svar hjælpsomt
Interessant tråd, jeg synes det er virkelig godt at lære af jeres erfaringer. Jeg har personligt selv været i samme situation, og det var et hårdt slag, da jeg smagte på min 5 dage gamle åbne champagne. Ikke kun var den fuldstændigt uden bobler, men også ret syrlig i smagen. Som et alternativ til hvad I har foreslået, fandt jeg en metode, hvor man kan bruge den resterende champagne til bagning. Jeg har siden hen brugt resten af min champagne i en dejlig champagne kageopskrift jeg fandt, og det gav en fantastisk smag til kagen. Så selv hvis boblerne er væk, kan vinen stadig bruges på kreative måder. Men jeg giver jer ret, den bedste oplevelse er at drikke den frisk, så man kan nyde hver eneste boble! Læs kommentar
7 andre fandt dette svar hjælpsomt