Alexander Nielsen (@eventyralexander)
Spørgsmål (1)
-
Besvaret10 svarSeneste svar
Svar (6)
Hej alle,
Det er super interessant at læse om jeres oplevelser med sekt. For mig har sekt altid været en del af nytårsfejringen. Jeg husker tydeligt, da jeg som teenager for første gang skulle være vært for den store nytårsfest. Min far insisterede på, at vi skulle servere tysk sekt lige efter midnat, og siden da har det været en fast tradition i vores familie. Det er en bestemt flaske sekt vi altid går efter - en dejlig semi-tør version fra Rheinhessen-regionen. Ligesom Ida sagde, at besøge vinmarkerne er en oplevelse, jeg har ikke endnu haft fornøjelsen, men det er helt sikkert på min bucket list!
Og ja, som Mikkel nævnte, vi har måske en tendens til at undervurdere kvaliteten af en god sekt indtil vi smager det. Jeg elsker dens friskhed, dens perlende bobler, og den festlige stemning den altid medbringer. Jeg vil opfordre alle som endnu ikke har prøvet sekt, at give den et skud ved næste lejlighed - I vil ikke fortryde det!
Bedste hilsener.
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle,
Det er super interessant at læse om jeres oplevelser med sekt. For mig har sekt altid været en del af nytårsfejringen. Jeg husker tydeligt, da jeg som teenager for første gang skulle være vært for den store nytårsfest. Min far insisterede på, at vi skulle servere tysk sekt lige efter midnat, og siden da har det været en fast tradition i vores familie. Det er en bestemt flaske sekt vi altid går efter - en dejlig semi-tør version fra Rheinhessen-regionen. Ligesom Ida sagde, at besøge vinmarkerne er en oplevelse, jeg har ikke endnu haft fornøjelsen, men det er helt sikkert på min bucket list!
Og ja, som Mikkel nævnte, vi har måske en tendens til at undervurdere kvaliteten af en god sekt indtil vi smager det. Jeg elsker dens friskhed, dens perlende bobler, og den festlige stemning den altid medbringer. Jeg vil opfordre alle som endnu ikke har prøvet sekt, at give den et skud ved næste lejlighed - I vil ikke fortryde det!
Bedste hilsener.
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg husker min første tur til Paris, hvor jeg udtalte det forkert på en restaurant. Tjeneren var venlig nok til at rette mig med et smil. Siden da har jeg aldrig glemt det!
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg husker min første tur til Paris, hvor jeg udtalte det forkert på en restaurant. Tjeneren var venlig nok til at rette mig med et smil. Siden da har jeg aldrig glemt det!
Læs kommentar
4 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, ser tråden her er ved at være nogle år gammel, men på min seneste rejse til Champagne regionen, fortalte en lokal vinhandler mig at 'Doux' faktisk refererer til en meget sød type champagne. Der tilføjes en lige så stor mængde sukker, som man ville tilføje til en dessertvin. Personligt, er det måske lidt for sødt til min smag, men forstår godt, hvorfor nogle kan være vilde med det.
Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej alle, ser tråden her er ved at være nogle år gammel, men på min seneste rejse til Champagne regionen, fortalte en lokal vinhandler mig at 'Doux' faktisk refererer til en meget sød type champagne. Der tilføjes en lige så stor mængde sukker, som man ville tilføje til en dessertvin. Personligt, er det måske lidt for sødt til min smag, men forstår godt, hvorfor nogle kan være vilde med det.
Læs kommentar
3 andre fandt dette svar hjælpsomt