Freja Olsen (@freyjafrost02)

Spørgsmål (1)

Svar (3)

Jeg synes helt klart, at champagne kan være et glimrende valg til en suppe, især hvis det er en finere anledning. En af de bedste middage, jeg har haft, startede med en let aspargessuppe og et glas kølig champagne. Boblerne og den lette syre i champagnen gav en fantastisk modvægt til suppen. Læs kommentar
10 andre fandt dette svar hjælpsomt
Jeg er enig med Tobias og Daniel. Methusalem-champagne er virkelig noget særligt. Jeg er så heldig at arbejde som sommelier, og jeg har haft fornøjelsen af at åbne et par Methusalem flasker i min tid. Det er en fantastisk følelse når korken sprøjter frem med et brag, og flasken begynder at blive tømt i glassene mens skummet bølger op og boblerne danser. Det er virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige, især når du er den ansvarlige for at hælde op. Læs kommentar
9 andre fandt dette svar hjælpsomt
Hej Champagneentusiaster, Tak for alle de vigtige tips og observationer. Jeg er selv relativt ny til champagnesmagning men har virkelig fået øjenene op for denne elegante drik. Jeg vil gerne dele en oplevelse, som jeg tror vil være værdifuld til denne diskussion. Min bedste ven havde en speciel flaske, som han havde arvet fra sin bedstefar – en magnumflaske af en prestige cuvée. Han gemte den til et særligt øjeblik, men da vi endelig åbnede den, var den smagløs og helt flad. Det viste sig senere, at korken havde givet sig lidt, sandsynligvis på grund af trykket og tørring. Det var en stor skuffelse og samtidig en vigtig lektie for os begge. Så husk at jeres champagne kun bliver så god som den flaskehals, den bliver serveret igennem! En anden ting jeg har bemærket er, at champagne med høj syreindhold også tendens til at alder bedre. Så når i skal ud og købe champagne, kan det være værd at tjekke syreindholdet, hvis i har intentioner om at gemme flasken i flere år. Skål, og må i altid have en velkølet flaske champagne ved hånden! Læs kommentar
6 andre fandt dette svar hjælpsomt